Madonna =) we love you and we come up to you!

Åhh vad jag är lycklig just nu! Nu har jag Madonna biljetterna och min underbaraste blev överlycklig (kunde hålla längre att vara tyst) haha.. Berättade det för henne imorse. Jag kan knappt tro i mina egna ögon att vi ska se henne tillsammans. Bästa chansen att se henne nu! Åhhh =)
Ska bara fixa ett ställe att bo i Göteborg nu med och för Liseberg.

Och nu är jag hemma hos min familj och ska fira min lillebror Robin. han tar Konfirmation idag =) stor kille nu!
Och väldigt fint väder det är idag, så skönt.

Ha en bra dag på er alla! =)


Yeahaaaa =)

God kväll! =)

Idag har min dag varit lugn men lite drygt på jobbet. Jag var väldigt trött idag efter lunchen och det blev inte så värst mycket gjort idag för min del =( men men. Sådana dagar ska man också ha!
Efter jobbet var jag och handlade mat och duschade och sen åt mat och tittade på dumburken tills min vän kom hem.

Och nu sitter jag vid datan och ska snart fixa Madonna biljetterna i veckan =) jippiiiiii hehe.. Oh vad jag längtar tills den dagan jag ska visa mitt hjärta biljetterna och se hennes min. Det ska bli en sann nöje att få se henne jätte glad.
Ohh vad jag känner mig helt upprymd för detta just nu =) Bästa av allt är det sittplatser jag ska köpa och mycket bra stället att se Madonna in live *ler*.

Nä nu ska jag börja göra vid mig för snart kallar sängen på mig hehe..

Ha det så bra så länge! =)


Hej! Evigheter jag var här =(

Det var jätte länge sen jag var här inne och skrev =( har inte haft tillgång till data på jääätte länge. Dels för att det har hänt en hel del nu sen sist. Jag har flyttat hemifrån och bor nu i Lund för tillfället hos en vän. Har träffat en helt underbar tjej för snart 7 månader sen som betyder jätte mycket för mig. Min nya kärlek! =) är så lycklig med henne.  Det är inte så värst länge sen jag kom ut med att jag är gay och jag mår så mycket bättre nu sen innan i mitt liv. Jag skiter i folk om de tycker illa om homosexuella och om vänner och folk man träffar som inte kan acceptera det, så har de inget med mig att göra längre.. Det visar bara för det flesta att de är osäkra på sig själv m.m.  Men jag är inte det längre. Har varit det hela mitt liv! Och nu har jag funnit mitt riktiga jag =)

För ungefär 2 veckor tror jag så blev jag bestulen av min cykel i Malmö Södervärn =( uch jag blev arg. Jag hade cyklat från Hörby till Linero (Lund) till min pappa i Påsk Afton. Ont i rumpan hade jag hehehe... Men det var det värt att göra det! Tycker om att göra sådana långa turer med cykeln. Funderar starkt på att cykla Christianloppet från Malmö till Helsingborg =) men måste fixa en cykel först.

Mitt jobb börjar bli någorlunda bättre ialla fall. Bättre lön men mer jobb hahaha.. Älskar jobbet såååå mycket =) det är min framtidsjobb! Jag var på Hälsokontroll för att tag sen. Då allt var tip top med mig förutom mitt högra öra är lite nedsatt. Men men, that´s the way it is!
Jag ska snart ta ut två veckors semester i Aug och ska ha en överraskning till mitt hjärta =) hon kommer bli sååååå överlycklig hihi.. Då bär vi upp till Ullevi och ska titta på Madonna =) det ska bli sååå roligt alltså.

Ha det så bra allesammans!







RSS 2.0