Lättnad känslan!

Som sagt har jag haft det lite kämpigt runt omkring mig och med mig själv men nu börjar det lätta upp sig till bättre. Vilket känns väldigt bra! Jag har börjat läsa en bok som är till hjälp och den är väldigt intressant att läsa. Boken heter "Attraktionslagen" som är skriven av Esther och Jerry Hicks. Men jag kommer ändå att göra det som jag har tänkt mig att göra. Att få vara ensam och ha egen tid som är sååå oerhört viktigt just nu för mig. Har dock inte haft så värst mycket egen tid under mååånga herrans år.

Jag har fått tillbaka mina krafter för mitt jobb och är mer fokuserad och planera in för min egen del. Sedan har jag ju Herbalife själv att tacka för med som betyder en del för mig. Det hjälper mig också att må bra och får mer energi och stabil hälsa m.m. :)

Tro på ditt hjärtas rikedom så följer överflöd på alla nivåer.

Fick detta som budskap från univerum inne i Facebook idag. :) Denna phrases gillar jag mycket hehe.. Och detta tror jag på, absolut! Det kommer mycket bra meningar som få en att tänka efter lite. Vilket är mycket bra!



Denna foton är tagen i Finja Sjö av mig. :)

Have a great day! :)

Min inre röst!

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja för att det är i oreda i mitt huvud och mina känslor. Nu under den senaste tiden har  det varit mycket upp och ner. Rena berg och dalbana!
Min inre röst pratar mer och mer och starkare nu mera än nånsin.. Jag känner starkt att jag måste sticka långt långt härifrån allt och bara vara med mig själv och jobba på det som jag vill uppnå i mitt liv. Och inte bry mig så mycket på allt annat. Känner att jag vill vara ensam och bli starkare inom mig ifrån allt skit. Jag är så otroligt trött på nästan allt omkring mig.

I Fredags sa min inre röst att jag skulle bara lämna allt och sticka och känner mig så arg inombords. Vill bara skrika ut all min ilska och tömma all min smärta jag går bär på. Blir så fustrerad tills det nästan inte finns nån gräns för mig längre. Vet liksom inte hur jag ska hantera det vid det tillfället. Jag måste komma ifrån allt och fokusera på mig själv och hela mig själv och vill utvecklas ännu mera av mina egenskaper/talanger jag har. Har ingen alls lugn och ro och har svårt att koppla av.




Det jag önskar mer än allt annat är att vara på ett ställe där det är en frid och lugnt med en fantastisk vacker natur omkring mig och en massa exotiska djur och får se vackra solupp-nedgångar vid havet. Där jag har mitt eget hus och bejakar livet och beundra det och se och uppleva de vackra ting som livet och jorden ger och tar och ger en massa positiv energi. Där jag har mitt speciella rum för mitt målandet och min kreativa sida som bara flödar av massa kärlek. Vill visa min underbara och härliga och vackra fantasivärld inom min konst och kärlek som jag har inom mig. Det jag behöver just nu är egen tid att fundera ut på vilka utvägar jag måste gå för att utnå det jag behöver göra för min egen skull.
 Har dock tänkt en del på en sak som jag är villig att göra för att få tid och ensamhet för mig själv och avskärma från allt runt omkring mig. Där jag kan vara ensam och sitta och läsa och måla och rensa ut allt och bli hel igen. Från familj och vänner och jobb, allt. Måste komma ifrån lite och koppla av känslomässigt vilket som har och är, är väldigt påfrestande för mig just nu i mitt läge. Men jag kämpar på och ger mig inte vika för något eller någon längre. Det här handlar om mig just nu. Jag kommer att fixa det, jag vet om att jag kommer göra det. Bara att få mitt drömjobb var en tuff utmaning och jag klarade det. I Fredags när jag var påväg hem och satt i bussen och började tänka mitt jobb. Är så tacksam och glad över att jag har mitt jobb som jag verkligen älskar.
 Är helt överväldigad liksom.. Ibland kan jag inte fatta det!


Nästan lika mycket som hur vackert naturen ger och visar oss och dess energi är helt
enatående. :)


RSS 2.0