Glad Midsommar!

Såja.. då var det snart Midsommar igen.. Ohh yeah! *ler* me like a lot. Då beger jag mig till Dalby och festar med min pappas kusin och hans familj och min egen familj hänkar med. Då blir det god mat och härligt folk och gott att dricka ; ) hehehe...

På jobbet hade vi en STOR städning som in i sören... Fy fan alltså! Har aldrig sett stället så rent och fint nu som innan. Och min bil som jag jobbade på blev klar idag... Åhh vad jag älskar Audi!! Så underbart vackra bilar *ler*. Detvar mycket spakel på föradörren och bak stöttfångare och lite på motorhuven med. Det mycket nöjd med arbete idag och ÄNTLIGEN har jag fått grunda. Det var skit länge sen sist. Snart 8 månader =.( snuft snuft. Hehe.. Jag fick kramper i armen när jag höll på att måla och trött var jag med hehe.. Åhh vad jag mår bra just nu och snart kommer hjärtat hem igen. Saknar hennes närvaro rikigt mycket. Vill kramar om henne såååå mycket *ler*. Älskar dig gumman, jätte mycket. Hoppas det har gått bra för henne att meditera hihi.. Åhh kom heeeeeem nu!


Och det är så fint väder idag och det kan inte bli bättre idag som det är nu. Tänker åka snart till Hässleholm och träffa en vän hehe.. Och bara överraska honom hahaha.. Lilla Batte mannen! Han är bara för härlig kille. Han är min lilla nallebjörn *ler*.

Ja men ni får ha en fortsatt trevlig kväll och ha en underbar Midsommar önskar jag er alla =)

kram kram =)

Golf =)

Idag har jag haft en väldigt bra dag på jobbet. Har jobbat riktigt flitigt... Den andra bilen var det mycket att göra uch uch =) hehe.. Men roligt som f*n! Fick ett par nya arbetsbyxor av chefen med idag =) it´s nice ; )
Har hittat en jäääävligt billig golf i Näsby inne på blocket idag... 50 kr. En renoveringsobjekt till 100 %. Han ringde mig och berättade vad som behövdes att laga m.m. och det låter väldigt bra hehehe... Vill haaa den! Men vart f*n ska jag ha bilen och laga den m.m.????? Hm?? Det törs att fundera ut minsann.

Jag vill ha den och jobba på! *ler*

Snart Midsommarafton =) johooo och då beger jag mig till min pappas kusin och hans familj och fira. Och är ledig på Fredag.. Sä skönt som in i sören!

Ha en fortsatt trevlig kväll med er alla. kram kram

The Studio!

Tjenixen =)

Idag har jag haft en toppen dag med min vän Claudia =) jag åkte iväg i förmiddagen hem till henne och pratade innan vi stack till Turning Torso. Hehe *ler* där var fullt av folk när vi kom fram och där var mest tjejer och ett helt gäng som hade möhippa =) hahaha... Det var roligt att se litegrann (de man kunde se). Ja, hehe.. Där var helt otroligt varmt.. uch uch! Men vi hade det mycket roligt och trevligt. Och en trevlig och söt fotograf ialla fall hahaha..

Här är mina bilder:

Tagen idag den 13 juni =)

























Så där var några stycken av mig. Åhh vad detta är roligt att göra *ler* hihi... Ska göra detta flera gånger!
Men det var sååååå jobbigt att sortera bilderna. Många var så otroligt bra! Ville nästan ha alla denna gången med. Men ekonomin måste man tänka på vad man har råd till. När vi blev klara så gick vi från Turning Torso till Södervärn och fint väder har det varit med på beköpet så det har varit en väldigt bra dag idag =)
Men nu måste jag gå och lägga mig.. Ska gå upp tidigt imogon med. Ska hälsa på min farmor och farfar och pappa. Sen blir det bio med pappa på kvällen =)

Sov gott på er och ha en fortsatt natt!


Känner mig lite nere!

God morgon!

Idag vaknade jag vid 10 tiden, kunde inte sova längre. Så nu sitter jag här och chattar lite grann och lyssnar på folket som går förbi fönstret och solen skiner och fåglarna kvittrar. Så underbart!

Men känner mig ändå nere =.( jag vill helst inte må så. Det är så jobbigt och det tar så mycket på krafterna av en. Jag vill vara lycklig och känna att armarna är lätta och benen flyter på och huvudet tynger inte på.
Och bara att hjärtat känns lätt!

Ha en fortsatt trevlig dag.. vet inte jag ska skriva mer just nu.
Hej så länge!

Jaha, vad ska man göra?

Nu är det äntligen helg igen. Skönt, men är uttråkad! Ska tvätta mina kläder ikväll men vill inte  vara ensam just nu hehe.. Igår var jag helt slutkörd efter jobbet.. Topa topa (urdo) *ler*.. När jag var kom hem så var det dusch och sitta lite vid datan och sedan orkade jag inte mer mer än runt 20:00 och somnade med kläderna på. Sen vaknade jag vid halv ett på natten och kläde av mig och somnade om på nytt =)
Idag har det varit jätte fint väder eller ja, lite regn har det förefallit men i övrigt mycket fint väder. Nääääär ska det åska? Vill se blixtrarna. De är så vackra att titta på!

Och snart blir det The Studio för mig igen. För 15 månader jag var där sist hehe.. So its nice! ;)
Man lär dock se en viss skillnad på mig hehe..

Och nu håller jag på att tvätta kläder men är jätte uttråkad fortfarande =(


Ha en skön och mysig kväll!

Halleluja.. Hej Jesus! :P

RSS 2.0