Malmö Festivalen den 24/8.. Band of Horses!

Min dag idag har varit riktigt bra får jag säga. =) Jag kom till jobbet och jobbade och fick gjort en hel del. Hade det bara lite stressigt i slutet hehe.. Men fick min favorit bil Audi färdig i tid tills jag var tvungen att sticka iväg till bussen in till Hörby. Hade dock inte lätt att spakla upp på vänstra bakskärm.

Senare på kvällen möte jag min vän Andy för att vi skulle se Band of Horses i Stora Torget kl.21:30
Och herregösse vilket tryck det var där! Vi hade det mycket trevligt och roligt där trots folket trängde sig som fan.


Här har vi Andy med sin favorit korv =) hehe



Här kan ni se band of Horses som jag har tagit!






















Ja hehe, här har vi jag och Andy tillsammans!

Ah.. det var riktigt trevligt får jag säga! =)


En rolig och mycket jobb! =)

Ja.. snart är denna månaden slut och det har hänt en hel del får jag säga. Vilket jag gillar att det händer något för en  gång skull hehe. Jag har flyttat in till Malmö sen den 1 Aug och trivs där jag bor. En mycket trevlig tjej jag bor hos. :) Jag har jobbat som en odjur men jag älskar mitt jobb så mycket så, ja varför inte liksom hehe.. Men det var mest för att klara mig med mat ect ect.. Jag har festat en hel del och var i Hässleholm nu i 4 helger i rad och har haft det riktigt roligt och träffat trevliga nya människor. Var på Hässleholm Festivalen =) och hade det mycket roligt där. Och nu i helgen var jag även i Hässleholm och var med Camilla. En väldigt fin och trevlig och mysig kvinna! =) Vi var på bio och såg Grown Up.. Den var rolig!! Sedan gick vi hem till henne och då skulle det bli fest haha men det blev inget. Kanske var bäst så.. Sedan orkade vi inte vara vakna längre så då blev att lägga sig och lite snack. =) hihi..

Idag hade varit en lugn och härlig dag att bara softa och njuta av bara vara. =)
Ikväll har jag bara på min säng och lyssnat på musik och sitter framför datan hehe.. Ska snart nanna kudde för imorgon är det plikten som kallar. Och imorgon ska jag inte till Malmö Festivalen och vara med en vän och kolla en konsert samt min brosa Dennis jag kommer antagligen att träffa med.



Yeas =) Love is good and gives people hope and make it better in this world. We have to belivie what we belive on and keep it hard. Don´t abuse it and don´t take it for given. Should take it care and be loving for the we love. don´t drope the hope  for the love.. Becourse there is love everywhere more then you think.

Take care! =)



RSS 2.0