Fredag =)

Såja.. Nu är det Fredag och jag är klar med packning inför Göteborg och är hur glad som helst =)
Imorgon ska vi två packa resten ihop och tar det lungt m.m. Kanske äta lite kräfta imorgon och dricka något gott. Och ska laga hennes cykel så den blir klar ialla fall.


Och nu lyssnar jag på Bette Midler... Hon är såååå grymt bra... En av mina favoritlåtar heter Beast of Burden. Ohh yeah!


Men snart ska jag åka in till malmö till tjejen =) men ni får ha en underbar och trevlig helg så återkommer jag efter Göteborg å så.

Hej så länge =)

Veckan som har gått (snart).

Äntligen helg! Har längtat jätte mycket att få ledighet nu. Denna veckan har varit båda snabb och segt och haft mycket att göra. Chefen har sin semester och vi andra har haft ta hand om allt i lokalen. Göra vid bilarna och storstädning till max. Jag fick ta hand om bilarna och spakla m.m. och de andra sitt eget jobb. I Onsdagen började vi med att göra vid boxen (där vi målar bilarna och detaljer). Suck.. Vi slipade i boxen stort sätt hela dagen.
Jag jobbade vidare fram till halv sju på kvällen för att få det färdigt så mycket möjligt med slipandet. Men fy för sören vad jobbigt och drygt det var.. Uch uch.. =) kom inte hem förrän halv 19:40. När jag var hemma duschade jag och kollade på tv:n men somnade framför... Lönt att titta på tv:n liksom :P hehe..


I Torsdagen fortsatte vi med boxen och gjorde vid rutorna och skrapade bort allt stofft efter all målandet. Lite väl drygt för händerna var det.  Vi gjorde rent all ställningar och redskap med thinner. Tog en hel del tid att få bort all färg. De har inte varit rena sen 9 år tillbaka... Så en hel del färg var det! På kvällen somnade jag väääldigt tidigt runt halv åtta. Men skönt som attans var det =)

I Fredags målades boxen och byte filter och gallerna på golvet var rena med. Och storstädade toa och fikarummet. Allt i lokalen blev fint fint =) Slutade dessutom kvart i ett på eftermiddan! När jag kom hem gick jag vidare till ett annat ställe vid halv två och fortsatte jobba hehe.. Jobbade till sju på kvällen med min pappa. Gör trädgårdsarbete *ler*. Mycket blev av då med och idag jobbade jag med från tolv till halv nio... more more money thanks =) hehe... It´s nice! Men mina händer är väldigt svullen efter allt idag. Lukade ogräs och klippte i buskarna och sågade lite grann men fint fint blev det idag. =) Så är rätt så nöjd med arbetet idag faktiskt!

Sen ska jag pollera en bil åt jag jobbar hos efter mitt jobb med men det får bli lite senare! Och nu ska jag bara softa tills jag blir trött om ögonen och dricka mitt tea i lugn och ro. Imorgon ska jag åka till min farmor och farfar och träffa dem igen och sedan blir det tvätt som väntar imorgon och laga en väldigt god rätt som jag älskar =)

Ha en fortsatt trevlig kväll =)



RSS 2.0