Ännu en Fredag och snart över!

Nu har jag inte fått ha tillgång till datan så värst bra pga någon =( och saker och ting blir som vanligt efter! Vilket gör mig väldigt förbannad med andra ord. Jag förstår inte folk som inte kan ta hänsyn om andra omkring sig bara. Det blir ju oftast värre för dem själva. Som man bädda får man ligga haha.. Och det stämmer in rätt så bra ; ) haha...
Hatar egocentriska människor som tror att de vet och kan allt här i världen.

I veckan har det varit lite drygt i jobbet. Mycket övertid och slit! Har hjälpt chefen med hans transsportbil som han har lackerat om. Och den faktiskt rätt så fin =) Min vän Tomas Holm har kommit till oss idag och har motivlackerat Pelles transsportbil. Och så här ser det ut ; )





Snyggt va? =)
Tomas Holm är en konstnär och är riktigt bra på det också. Han är den som har målat Bamse tidningarna m.m. Och jag är väldigt impad av hans verk. Och han är väääldigt trevlig att snacka och skämta med!



Hihi titta vad jag har gjort idag =) tjockt med damm.
Åhh imorgon ska vi ha en Halloween fest hemma. Det lär bli väldigt spännande och tjockt med folk blir det haha.. Och jag ska typ vara en häxa imorgon som är uppmärksam på kläder design haha..


Hej svejs i lingon skogen! ; )
Ha det guttans och Hallelujja... Hej Jesus!

Ännu en dag klarad! *pust*

Denna dagen har gått hyfsat bra idag bortsett från att jag har varit trött innan lunchen idag hahaha.. Jag somnade tidigt som sören. Redan 20:00 på kvällen.. Helt sjukt! Var hur pigg som helst när jag kom till jobbet och jobbade på som sören. Och polaken (kollegan) busade som vanligt med mig och Kotjim (andre kollegan). Och som han flörtade med mig igår haha =) fy fan vad rolig han är när han gör det. Det ser så löjligt ut på något sätt =) hahaha.. Och idag har jag jobbat över med en timme med att hjälpa chefen att maskera in hans transsportbil och har fått en jacka av honom med. Riktigt nice faktiskt!

Här har vi Bmw 235i när den blev klar:



Bilen blev såååå fin =) hihi

Här har vi en skada som heter duga haha.. Första bilden då! jag fick dock lödda ihop det och resultatet blev så i den andra bilden. Jag får ofta ta hand plast reprationer på jobbet av stöttfångare m.m. Vilket kan vara riktigt roligt ibland förutom att man kan bränna sig på den 800 graders lödderpennan. Ingen hit precis!



    

 

Där har vi den när den är klar =) pust haha.. Det gick åt rätt så mycket spakel på denna kassa bilen :P haha..



Så ser det ut efteråt när det blev klart med spaklingen (inte för att ni kan ser pecis allt i detalj, kass vinkel).

Uch nu måste min lillebror ha hand om datan :( han ska montera bort och montera in nya grejor till hårddisken. Så får man hoppas på att datan blir ännu bättre än vad den är nu.

Ni får sova så gott, gott folk och allting gott =)

Hallelujja.. Hej Jesus! ; )

Är Emma hemma?! =)

Hej på er!
Nu var det ett tag jag skrev sist =( snyft snyft.. Jag har haft en hur bra helg som helst. I Fredags åkte jag hem till Emma och hade en filmkväll ihop med hennes lillasyrra och hennes kompis och åt godis och chips och dipa till.
Då Emma fick en teckning av mig som jag har gjort. En självpoträtt av henne!

   
Här har vi den! =)


På Lördagen så red jag och Emma och Eleonor häst som heter Inka och var hur duktig som helst. Och det var evigheter sen sist jag red häst... Hallejujja.. Hej jesus, liksom! hehe =) Det var ungefär tio år sen jag red häst sist. Men det var rikigt roligt att få rida igen.

                     
Haha =) det var såå skoj! Och Inka gjorde en rolig grimas när vi sadlade på henne å så.

Och idag åkte jag därifrån och åkte vidare till Malmö en kort stund och hämtade en tröja hos en vän jag glömde sen sist jag var hos dem och kom inte hem förrän efter 15.00 idag. Och jag har fått spakla upp en rejäl buckla på min styvpappas filrmabil. Det blev inte lite med spakel precis haha.. Ca 3-4 cm tjockt! Halleujja... Hej jesus! =)
Men det blev bra ialla fall och det är det huvudsaken.


   

Så ser du ut! Började vid 16:00 tiden och blev klar med det vid 19:30 kallt och regningt var det ikväll. Sen är det bara att måla där sen. Men det blir inte förrän nästa helg det blir klart.

Sov så gott, gott folk och ha en underbar skönhetssömn =)

Halleujja.. Hej Jesus!!!

Bmw 325i

Idag har jag fått jobba med en Bmw 325i... Rätt så ny hehehe =) faktiskt fin för att vara en Bmw. Annars är det skrotbilar rakt av *ler* hahaha..

Här har vi en bit av Bmw:n =)




Nice!

Här har vi bakre stöttfångaren:



Där jag fick spakla upp och slipar tills det blir jämnt!






Här har vi främre stöttfångare. Slipade med 320 papper och spaklade över reporna och stenskotten plus där det var ojämnt på kanten av stöttfångaren som ni ser där det är mycket med spakel.





Här har vi vänstra bakdörr och bakskärmen =) slipade först där det var ojämnt på dörren och skärmen och sedan spaklade över och sen vattenslipade med 2000 papper (kornstorlek på pappret). Ett av det finaste! Sen maskera in bilen och sen gör klart det sista. Och resultatet ser ut så innan det ska grundas =)






Klar för grundning =) hehe..  It´s nice!

Älskar mitt jobb sååå oerhört mycket! Det är så roligt och det är liksom inte en sak man gör hela tiden och det är det jag gillar jätte mycket. Här gör man saker och ting på olika sätt stort sett, nästan.
Åhh =) idag blev vi bjudna på gräddbullar av chefen. Sååå gotti gotti hehe =)

Hallelujja... Hej Jesus!



Vilken underbar helg!

Min helg har varit hur bra som helst tycker jag =)
I Fredags efter jobbet åkte jag till min bästa vän Lollo
och hon är såååå underbar. Älskar dig min vän! =)
Hon ser så mycket lyckligare än nånsin jag har känt henne och det glädjer mig oerhört mycket. Vi snackade om allt som vi brukar göra och testa varandras kläder hahaha..
På Lördagen vaknade jag vid ca 11.00 tiden och är vilket ovanligt för mig att sova så långt in på dan nu mera hehe..  Då Lollo fick jobba sen =( men bara 5 tim haha.. Då var jag ensam med hennes kille i lägenheten =) haha... Nämen han är en schysst kille hon har nu. Då vi tittade på film och snackade om bilar och han visade för mig en massa bilar. Han kan en hel del om dem och det är bra ; ) hahaha... Bättre koll än vad jag har ialla fall! Och han lagade chilli corn carne för oss alla och hade det allmänt mysigt och trevligt ihop innan vi gick och la oss.
Haha på Söndagen vaknade jag av att en tjej i övervåningen sjöng som fan.. Och det var det vidrigaste och falskaste jag fick höra på jätte länge. Det var liksom inte driekt diskret precis hon sjöng och det var så störrigt men roligt ett att vakna på =) så jag vaknade med ett smile och skratt på den morgonen. Herregösses alltså! =)
Sedan åkte jag hemåt och väntade på min vän Andreas skulle hämta mig och jag fixade mat för oss och lilla söta Emma och Per =) vi åt Tacos mat och hade en filmkväll ihop och det var jätte mysigt och trevligt! Haha och Andreas var verkligen på gott humör och det var verkligen roligt att se =) haha.. Vilket man kan förstå på sett och viss varför han var det.

Nu är det Måndag och snart slut på den med. Jag har jobbat och stått i med en nästan hel Caddy bil som ska målas imorgon. Den var lite dryg att jobba på när det var så mycket att göra. Men den blev klar idag för grundning vilket är jätte skönt. Haha =) en av mina arbetskollegor var på ett rikigt snackeglatt humör idag och jävlades som fan =) haha.. Han är bara för rolig ibland! Och sen i min tur jävlades jag med med dem hehe =) Och snart ska vi få nya kläder av chefen och en jacka minsann! hehe =) it´s niiiiiiiiiiiiiiiiiice!


Hallelujja.... Hej Jesus! =)


Min lilla stjärna där!

Jag ser ett stilla liv, en dag som alla andra dar.
Det är så mörkt hos mig, ett mycket långt tystnad inom mig.
Det finns en sol som inte vill slockna, som ett ljus som aldig dör.
Kan du vara i en annan värld där utanför.
Jag ser en stjärna på himmlen, säg att vi ses igen.
Säg att du väntar där på mig, som natt blir till dag.
För då ser jag ett ljus igen som ljuser i mitt liv.
I mina drömmar finns du här,
vi är föralltid!

Farväl... jag saknar dig.
Var orden som jag aldrig hann säga till dig i ditt öra.





Du finns så nära mig i varje andetag.
Jag älskar dig, Busan min!



Här är min lilla ögonsten som jag har just nu =)



Åhh vad han är söööööt! =)




Puttenutte!




Älskar denna bilden på honom!
Han är så otroligt rolig =) han pratar rätt så mycket och älskar att äta haha..

Jag älskar

Jag älskar...
Om du älskar...
Blir vi ett...
Genom livet...
Åldras vi...
I kärlekens...

Mitt hjärta skriker, efter din...
Jag skulle ge...
all min kärlek till dig.

Jag älskar att se in i dina...
För att de är så speciella när du tittar på mig.

Jag älskar...






5 droppar dricka till oss!

En droppe till dig,
för att du är min bästa vän.
Två droppar,
för att vi kan hålla ihopa.
Tre droppar,
för att vi ska ha tur i framtiden.
Fyra droppar,
för att det ska bevisa att vi är bästa vänner.
Fem droppar,
ja... självklart ska vi dricka upp det, min vän!

 




En rolig helg =)

En ännu en helg som har varit lyckad tycker jag =) Fredagen har varit lugn och skön efter jobbet. Och Lördagen varit lugn fram till kvällen då jag hade fest hos en vän (lilla hästskon, Andreas hehe). Han är bara så rolig av sig =) hehe...
Fast han var lite för trött för festa då.. Lilla bebisen haha!

Här är han:




Han har jag känt i 12 år... Kan inte tror det! haha

Fast vi var inte så jätte många men vi hade det trevligt ändå =) och det är det som är viktigaste!

Idag! Måndagen den 13 Okt

Så har min dag på jobbet varit jätte bra =) och det har gått helt flytande bra. Jag hann göra mer än pågarna på jobbet ialla fall haha... Tre bilar och en fjärde bil som inte blev klar en av kollegorna innan han slutade idag. Han är sååå slarvig många gånger! Blir lite tokig ibland på honom med maskeringen och spaklingen. Inte vidare jätte noga haha.. Det ska vara kvinnor till det mesta ju haha =)

Här är en av mina favo bilar med ; )


Lamburghini Murcielago

Detta är verkligen en skönhet som kan lyfta upp tillvaron ; )
Vi hade en sån bil i år på jobbet också. Jag kunde inte ha mina blickar på ett annat ställe än på denna vackra bil.. Och så otroligt liten är den!


Ha de guttans!
Hallelujja.. Hej jesus! =)


 

Stimulerande arbetsplats! =)

åhh vad skönt med helg egentligen. Och äntligen en fredag med lugn och ro och inte åker iväg nån annanstans. Bara softa *ler*. Har varit ute lite för mycket och rännt överallt nu i ett bra tag. Kan bli lite för mycket av det goda ibland hehe..

Idag har det varit helt okej på jobbet med. Fick ha hand om fyra stycken alminiumfälgar där de har blivit mycket kantstöt. Då jag slipade så mycket så möjligt bort reporna och få en jämn yta längs hela kanten. Och spakla på de ställen där det var väldigt djupa repor m.m. Men idag har det varit lite mer än normalt på jobbet. Chefen håller på att fixa till sitt ställe ordentligt =) vi hade en som körde en grävmaskin och jämnade ut hela parkeringen runt om byggnaden. Och plattade marken som sören efteråt. Och hela marken vibrerade som f*n =) hehe.. Det var rätt så roligt hehe =) övarallt i hela lokalen vibrerade och även i rösten vibrerade när man pratade å så =) hehe.. Nice!

Och jag har även en gång till vunnit en tröja inne på tradera igen =) Sååå cool!

Här är den ; )




Snygg va? ; )

Ha en trevlig helg på er och hoppas helgen blir lyckat!
kram kram!

Åhh min fina top!

Jag är som sagt medlem inne på tradera med =) och älskar den sidan till max. Där jag hittade en sååååån rikigt cool top som passa mig helt perfekt hehe...




Visst är den cool?  =)
Ska inviga den i helgen har jag tänkt mig hahaha.. Nice! ; )

Där jag även hittade en jätte fin liten tavla som jag ska rama in =)



Så vacker den är!

Idag har min dag varit helt okej... Gått mycket bättre ialla fall. Äntligen fick ha hand om en bil igen. Det har tagit lite tid att få en bil att göra vid =( det har varit rätt så mycket små detaljer att slipa och grundat på. Det har blivit lite mindre bilar som ska lagas och målas nu. Fredag imorgon =) åhh vad skönt det ska bli.. Nu denna fredagen ska jag verkligen softa. Orkar inte göra något annat!

Jag har efter jobbet cyklat till vår "lilla" affär här itrakten där jag bor. Då jag köpte mig ett stort ritpappersblock =) nu minsann kan jag måla som attans!


Waaaaaay???

Suck... Hittills av denna veckan har känt som en mardröm =( rent ut sagt! Varje morgon klockan 05:20 när alarmet väcker mig så vill jag bara ligga och sova. Orkar inte mer... Vill soooooova! jag somnade innan 20:00 i Måndags. Då var jag verkligen trött som en flodhäst. Jag älskar till exempel att cykla men känner i hela min kropp att musklerna inte räcker till som de brukar göra =( cyklar varje dag till jobbet och hem och ibland händer det att jag cyklar till byn som är bara ca 8 km hemifrån mig. Och i Måndags var det absolut inte min dag =( jag gjorde det som jag skulle göra å så men var helt utkörd m.m. Då jag gjorde en väääldigt klumpig sak (som vanligt haha). Jag hade hand om en stöttfångare (svetsade) och råkade ha för nära min arm mot värmepistolen och brände mig på underarmen. Och det blev inte bra faktiskt =( snyft snyft. Ont och svider lite då och då! Det ser ut som om att det blev 2 brändskada.
Men det läker så det är nog absolut inte nån fara =) hihi..
Åhh jag har fått äntligen ett par nya arbetsskor av chefen =) så jädrans guttans! Kan tvätta bilarna utan att bli blött om fötterna igen. Låt denna veckan gå mycket snabbare!

Vill att det ska vara helg nu... festa festa festa =) hehe..
Är såååå sugen på festa nu och ha det riktigt roligt å så.. Så kanske man kan vara en helt ny människa igen på Måndag på jobbet! Jobba mer effekitivare och snabbare och jobbet blir mycket bra. Fast nu igår fick jag ha hand om en amerikansk bil (en nyare sådan). Där jag spaklade upp en liten liten bit av bilen nedanför framskärmen. Det gick hur snabbt som helst och chefen blev lite chockad tydligen hahaha =) alltid roligt att få honom bli chockad varje gång det händer. Vi tjejer kan också *ler* hehe..

I helgen var jag hos min vän Claudia i Malmö och hade det trevligt och var och shoppade ett par stövlar som är ascoola! Svarta och väldigt låg klack, låtsas skinn och spännen omkring dem. Men väldigt coola i design. Lite rockig stil ; ) Me like it a lot of!
Åhh vad jag älskar att lyssna på rock.. finns nog inget bättre att rensa bort sina känslor och ilska på. Men är nu otroligt sugen på att börja måla igen. Det känns som om åratal sen sist =( men som jag är mest sugen på att måla är krokimålning. Det är såååå roligt att måla av människor kropp.. Mycket att studera in hahahaha =)
Nä uch... Tror inte nåt sånt om mig haha.. Det är inget sånt trams för min del. Bara måla av =) haha.. Att studera in kropp kan man göra på något annat sätt ju ; ) hehe..



Hoppas eran vecka är bra ialla fall och att det funkar något bättre =) hehe..
Ha det guttans på er alla och sov så gott när ni kommer till det!

Åhh yeah! ; )

Hej på er alla! =)

Hoppas det är bra med er?!
Idag har jag varit väldigt duktig på jobbet tycker jag (om man får lov att säga det) haha..
Bilen från igår blev klart efter mattslippningen av grunden och resultatet blev rätt så bra. Och idag fick jag ta hand om en riktigt fiiiiiin bil =) en Porsche Carrera 4 S. Yeah ; ) åhh gud vad den är dyr att köpa. Den är bara ett år gammal och är värd en halv miljon.


 Här har vi den eleganta bilen ; )




Där jag vattenslipade vänstra framskärm och slipade bort en djup repa mitt på.
Sedan hela stöttfångare fram för grundning. Men jobbig för att maskera på ialla fall hehe...
Den blir rikigt nice imorgon ; )
Synd det inte var mer att göra på den! Hade velat det ganska så jävla i det alltså.
Jag hann med två bilar idag men det händer att jag kan ta tre stycken men då är det små saker att göra på dem.

Hoppas ni har haft en bra dag ialla fall =)
kram på er massor!

Det gick i 190

Idag på jobbet har det gått rätt så bra. Fick ta hand om en massa detaljer till en Mitsubithi... Uch gud!
Men det blev klart för grundning ialla fall. Jobbade över för den jädrans bil alltså =) haha.. Mycket dålig bil! Det hade varit sååå mycket bättre med en AC Cobra eller Corvette och en Lambugini.

Men idag blev jag skrämd till 190 haha.. En av mina kollegor höll på att städa i lokalen och han fann 4 st stora spindlar! När jag såg dem, då blev jag riktigt riktigt rädd. Hjärtat gick i 190 och de andra bara skrattade åt mig. De ska få igen av mig :P haha...
Här är en buse till 100 % haha..

För ett tag sen fick jag lacka lite grejor =) åhh vad roligt det var. Det var länge sen sist jag fick måla!

Sov så gott på er och dröm så sött med =)


RSS 2.0