♥ Längtan ♥

 ♥ Längtan ♥

Längtan att få ha sin kära hos sig och göra det så mysigt ihop med värmeljus runt omkring och dricka glögg eller varm choklad och äta goda kakor framför en brasa med myspys musik. Att bara få vara med varandra och njuta av varandras sällskap med värmande blickar som får en att bli så varm inombords av lycka.
Eller att gå ut vid midnatt för en mysig nattpromenad vid solnedgång och njuta av den stunden att få vara med henne och säga vackra meningar till henne.
Sedan för att gå och lägga sig tättintill och känna hennes värme mot din kropp och titta in i hennes vackra ögon och ge henne en puss och sova fridfullt till en djup sömn. Dan därpå vaknar med ett leende när du ser henne sova så vackert. Som får en att tänka på vilken uppskattning man har som har henne intill. När hon vaknar och ser hennes underbara och vackra ögon som glittrar får ens hjärta att smila och slå lite extra. Blodet i hela kroppen flödar av värme och får en lätt känlsa av tusen nålar i hela kroppen för att man älskar henne så djupt i sitt hjärta och själ.
Bättre känsla i just den stunden finns inte att skåda.


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ Real connection ♥

 Och ännu finare är när båda känner varandras känslor och fysiskt oavsett hur långt man är ifrån varandra. Som t.ex. du och din kära är inte i närheten av varandra och du kan känna att något har hänt henne/han har skadat sig. Du fylls av oro och nervösitet och det gör ont i ditt hjärta. Kan inte sluta tänka på henne/han.
Hon/han har inte sovit så gott under ett par nätter då du inte iheller har gjort det under samma tid.
När du även känner att hon/han är bakfull när du inte har druckit något alls. Haha :) En annorlunda känsla..





Dagens foto på mig! :) hehe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0