Svåra krampor

Krampor

Mina krampor som jag har fått leva med i över 10 år nu fortsätter att tära på mig. Jag vill helst bli av med det för gott. Jag har kollat upp det hos doktorn och sjukgymnast med utan några resultat. Och det suger verkligen!

Många gånger kan mina krampor vara för intensiv, då jag får nästan panik av smärtan. Jag kan inget göra än att härda ut smärtan. Det börjar oftast först genom min bröstkorg och mellan mina skuldror sedan krampar det sig i min hals. Det gör otroligt ont att andas, kan inte göra så mycket. Smärtan kan gå ut över mina armar och längs ner över min ryggrad. Smärtan har dock blivit värre genom åren och intensivare när den får sin brott när den vill. Igår kväll började smärtan smyga sig fram när ovädret kom och sedan försvann den. Under natten till morgonen idag kom den och högg i mig som en kniv rakt genom mig. Svårt att andas, ont i halsen, smärtan bemästrade över mig imorse. Kunde inte sticka till jobbet. Blir helt utmattad och mina armar känns inte som om jag har dem mer än att de är tunga på något sätt. Det tar lite tid tills jag återhämtar mig efter mina krampor.

Den värsta jag har varit med om att ha fått den i tre dagar i rad och varade i några timmar. Jag fick panik och kämpade mot smärtan och att inte gråta. Jag visste varken ut eller in vad jag skulle ta mig till. Hur ska jag göra och vilka positioner ska jag vara med min kropp? Att andas när det händer för mig kan vara väldigt fustrerande. Om jag andas in hugger det till i halsen och i bröstkorgen och mellan skuldrorna och armarna. Andas jag ut gör det på samma sätt. Håller jag andan hjälper det nästan. Men då kommer smärtan ändå och huggar i mig. Jag har gått in i duschen för varmt varmt vatten över mig och det hjälper till en vis del men det tar tid. Liggandes på golvet och benen högt känns som en tortyr för mig att bemästra över kramporna. Värktabletter är inget påtal om att använda. För det hjälper inte ett dugg!
Jag blir galen på ritkigt!
Det finns inget som hjälper mig med mina svåra krampor. :(

Om det är någon som har ett tips eller ett råd om hur jag ska gå till väga så blir jag väldigt tacksam över det. Om någon vet som har det med och hur gjorde de för att klara av det?
Jag blir så trött och utmattad av leva med detta!

Peace and love


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0